top of page
Blog: Blog2
Search
  • Writer's pictureLogotyp online

Hur skapar jag logotyper för företag med låg budget?

Letar du efter en skräddarsydd logotyp som passar ditt företag? Men du har insett att du inte har råd med dyra logotyper för det. Kort sagt, du vill ha högkvalitativa logotyper till ett billigt pris. Om ja, kan den här artikeln hjälpa dig. I den här artikeln ska jag beskriva för dig hur du kan skapa en logotyp till ett billigt pris.



Du måste vara chockad över att veta att de flesta företag får logotypdesign utan kostnad. Det beror mest på din förmögenhet. De lyckliga lanserar sin nya företagslogotyp nästan gratis. Här är några exempel på gratis designprocesser som har använts av de allmänt erkända företagen.

• Coca-cola-design: S. Pemberton skapade den här logotypen år 1886. Senare har logotypen anpassats med sitt nya koncept. För det mesta använder denna typ av logotyper för att marknadsföra varumärkena. Tidigare verkade färgen på den här logotypen vara i svart. Sedan ändrar företaget sina mönster med en röd färgstänk. Men de två huvudstäderna som används i Coca Cola påminner oss fortfarande om att den först visade sig billig logotyp.

• Twitter-fågel: vi är mest medvetna om Twitter. Det är en social nätverkssajt och dess logotyp har utformats med en söt liten fågel i blå färg. Du måste vara okänd för att Twitterfågeln som designats på den sociala webbplatsen kostar troligen 15 USD. Sedan sålde logotypdesignern Simon Oxley medvetet den till andra välkända webbplatser och han fick bara 2 dollar för sitt innovativa arbete. Men företagets innehavare kan inte använda den som företagets varumärkeslogotyp utan att redesigna den.

• Google-logotyp: Larry Page och Sergey Brin är designarna för Google-logotypen. Först har Google-logotypen dykt upp i en Baskerville Bold och senare experimenterar de med logotypens bokstavsformer och färgerna på bokstaven som de hade använt tidigare. Enligt uppgifterna från 2017 är de årliga intäkterna som företaget fick för den första logotypen nästan 89,46 miljarder dollar gratis.

Process för att skapa en gratis logotyp:

Du kan använda en gratis logotillverkare för att skapa unika mönster för din logotyp. Denna process används oftast i småföretag, nystartade organisationer etc. kommer nu till processen att skapa denna logotyp.

1. Välj ett lämpligt namn för ditt företag. Namnet ska vara på ett enkelt språk.

2. Du kan se tusentals mallar i de kostnadsfria logoredigerarna. Väljer en av dem.

3. Börja anpassa logotypen med nya färger, former och teckensnittstorlek för orden.

4. Nu är logotypen klar. Du kan ladda ner den i hög kvalitet och använda den för att marknadsföra ditt företag online och offline också.

Förhoppningsvis skulle du få en kort kunskap genom att läsa den här artikeln. Följ alla steg när du skapar logotyper för ditt företag eller företag etc. Dessa steg kan hjälpa dig att skapa logotyp enligt din budget.

1 view0 comments
bottom of page